Termékek

Otthoni életmód csomag / Online edzés

Csatlakozz motiváló közösségünkhöz, ahol havi 8 edzést kapsz, valamint sok-sok tippet, tanácsot mind edzésben, mind táplálkozásban. Farizom fókuszú otthoni, online, visszanézhető élő edzések velem heti 2 alkalommal. Farizom kerekítő és popsi fókuszú HIIT (zsírégető, de izmot nem égető) edzések. Havi 1x felsőtest formálás is. További extra tartalmak a csoportban: SMR henger használata oktató videó, nyereményjátékok, kuponkódok (többek közt rebel fintess popsi szalagokra), táplálkozási és életmód tanácsadás. Milyen eszközre van szükséged? Egy popsi szalag és kézi súlyzó nem árt, de nem feltétel, hiszen ezek nélkül is tökéletesen kivitelezhetőek az edzések.

edzésekhez + történetemhez 3.kép

Személyre szabott edzésterv

Személyre szabott edzéstervek a te testedre és a te céljaidra szabva! Többféle edzésterv és időtartam közül válogathatsz, hiszen célom, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes utat az álomalakjához. A kívánt forma elérése érdekében különös körültekintéssel írom meg a programokat, hogy teljes mértékben elégedett legyél az eredményekkel. 

étrend kép

Személyre szabott étrend

Szeretnél fogyni/hízni/formásodni, de nem tudod hogyan vágj bele? Már edzel régóta, de mégsem látod az igazán nagy fejlődést? A legjobb megoldás: személyre szabott étrend! 2 kérdőív alapján teljes elemzés után a TE testedhez, a TE szervezetedhez és a TE céljaidhoz igazítva készül el egy 4/8 hetes étrend program, ahol nem kell sanyargatnod magad. Változatos és finom ételek közül tudsz válogatni, hiszen nem kell megvonnod magadtól semmit. Az étkezés mindennek az alapja, ha betartod, a siker garantált!

táplálkozási tanácsadás

Személyre szabott táplálkozási tanácsadás

Online beszélgetés 30/60 percben. Válaszolok minden kérdésedre táplálkozással és életmóddal kapcsolatosan. Kielemezzük, hogy milyen a te szervezeted, mi a jó neki, milyen ételeket kellene fogyasztanod, hogyan tudod összeegyeztetni ezt az edzéssel stb.

Legjobb tudásom szerint segítek neked az életmódváltásban.

komplex program háttér

Személyre szabott komplex program

Egy személyre szabott étrendet és edzéstervet tartalmazó komplex fejlődési projekt, ahol a programok egymást kísérve váltják valóra a céljaidat. Vásárlást követően kérdőíveket fogsz kapni, amelyek kitöltése után kielemzem, hogy mire van szüksége a szervezetednek a cél elérése érdekében. Így állítom össze teljesen személyre szabottan a 4 vagy 8 hetes programot.

komplex program háttér

Általános otthoni popsiformáló edzésterv

4 hetes popsi kerekítő edzésterv. Átfogóan, a farizom minden részére hangsúlyt fektetünk ebben az edzéstervben. Természetesen felesleges combnövelés nélkül. A cél és a garantált eredmény: feszes, kerek és formás popsi. Ajánlott popsi szalag és kézi súlyzó használata hozzá.
táplálkozási tanácsadás

HIIT edzésterv

A HIIT (High Intensity Interval Training) egy olyan kardió edzésforma, amely nem éget izmot, csak zsírt. Eleged van már a futásból? Leégeti ráadásul még a nagynehezen felépített izmaidat is, csak úgy, mint a biciklizés? Ez a neked való! Égess zsírt, gyorsan és hatékonyan, felesleges időhúzás nélkül. A munkavégzés 30mp utána jön 30mp pihenés. Ezzel az ingadozással és pulzusjátékkal érjük el, hogy csak a zsírt égessük, ráadásul kíméletlenül! Ebben a 4 hetes edzéstervben bevezetlek a HIIT rejtelmeibe! És a legjobb benne: Nincs szükséged semmiféle eszközre hozzá! Garantáltan imádni fogod.
rólam -történetemhez 1

Hasizom edzésterv

A nőknél az alhas a legkritikusabb terület, ugyanis ide gyűlik fel és rakódik le a makacs zsír. Így ebben a 4 hetes edzéstervben erre a területre fókuszálva dolgozzuk meg a hasizmokat egy szálkás és tónusos has céljából.
 
IMG_0435

Prémium Popsi Csomag

Ez a program megváltoztatja az alakod, az étkezésed, ezáltal az egész életed!

A csomagra és annak eredményeire garanciát vállalok, annyira biztos vagyok benne.

Részletfizetés lehetséges.

 

Réka fitness

Csatlakozz az ingyenes facebook közösségünkbe, ahol már 25.000-en vagyunk! Fitness életmód, receptek, gyakorlatok és sok-sok pozitív nő!

#barackcsapat – MI vagyunk a legjobb csapat!