Online edzés csak nőknek

Teljesen nőkre szabott, popsi fókuszú online edzések, amelyeknél nagy hangsúlyt kap a narancsbőr pucolása, bőr feszesítés, szálkásodás, formásodás, de a fenék építés is. 

Az online edzés kényelmet és rugalmasságot ad, de a hatékonyságból egyáltalán nem vesz el. Sőt azt gondolom, hogy még javít is rajta, ugyanis egy adott rész elvégzése közben akár picit többet pihenhetünk, lassíthatjuk az edzés lejátszást, megállíthatjuk és ehhez hasonlók, ezáltal felépíthetjük az erő és állóképességünk.

Online edzés
Online edzés


Úgy gondolom a technológia lehetőségeit nem kihasználni nagy hiba lenne. Annyi felesleges dolgot nyomkodunk a telefonunkon, amelyek elrabolják az időnket, itt az ideje, hogy jóra is használjuk. Az online edzés telefonon, laptopon, TV és bármilyen eszközön követhető, amely képernyővel és internetkapcsolattal rendelkezik tulajdonképpen. Így az otthonunk kényelméből, a saját környezetünkben, a saját szabályaink szerint dolgozhatunk magunkon egy olyan szakmai és professzionális környezetben, amelyet a Barackcsapat biztosít.

 

Online edzések részletesen segítenek a gyakorlatokban és motiválnak

 

Az online edzések instrukciókat, gyakorlatok helyes bemutatását, bemelegítést és nyújtást, valamint egy erős motiváló közös kapcsolatot adnak köztem ( Fodor Réka) és a Barackcsapat tag ( néző ) között és elképesztő intenzitást és eredményeket érünk el együtt, ehhez az elmúlt év eredményei láttán kétség sem férhet!

Online edzés
Online edzés

Nyilván sok tag számol be arról, hogy mennyire jó, hogy meghalni látnak az edzéseken, annyira keményen nyomjuk. Nos ez így igaz, én sem vagyok fáraszthatatlan és ezek az otthoni, online Barackcsapat edzések engem is kifárasztanak. Ez a lényeg, az edzés egy energiacsere, ezt szoktam mondani. Képzeljétek el, hogy lenyomjátok és lemegy a stressz, a fáradt energia és feltöltődsz az új energiával, pozitivitással, nem vagy már feszült. Rugalmas vagy, rugalmasan állsz a dolgokhoz és egyre jobban érzed magad. 

 

Az online edzések során mindig mutatok kerülő utat, könnyítést bizonyos gyakolratokhoz, illetve álltalános könnyítéseket, amelyek az érzékeny térddel és izülettel rendelkezőknek vannak, azért, hogy senki se maradjon ki és ne maradjon le! A Barackcsapat egy olyan online edzés közösség, ahol kezdőként is megvalósíthatod magad, hiszen a tagok nagyrésze kezdőként indul, ugyanakkor sokan a konditermi edzővel folytatott edzések után jönnek és meglepődnek, hogy még jobban tudnak fejlődni, mint akár a teremben. 

 Ne tartsd vissza magad, nem tudod még, hogy milyen gyorsan érheted majd el az álomalakod a Barackcsapat online edzéssel

fenék edzés
fenék edzés

Önkorlátozás. Az egyik legnagyobb kihívás, amivel mindenkinek meg kell küzndenie. Mi az önkorlátozás? Jaj nekem nem megy, nem tudom megcsinálni. Nekem nem hatásos az online edzés, sőt semmilyen edzés. Nem tudom csinálni, mert gyerekek, munka stb. , azaz kifogások.
A legtöbben ilyenekkel ártanak maguknak, miközben vágynak a jobbra, szebbre, egészségesebbre. Fejezzük ezt be! 

Nem mással vívunk csatát, hanem önmagunkkal ebben az életben! 
Hidd el az önkorlátozás mindenki életében létezik, ahogy az ellenszer is, amely karnyújtásnyira van mindenki számára. A legjobb, amit tehetsz az önkrolátozás leküzdésére, hogy belekezdesz. Nem agyalsz, hanem csinálod. 

Az eredmények pedig csodásan megjelennek és eltörlik az önkorlátozó hiedelmet, mert megtapasztalod a saját bőrödön, hogy képes vagy rá és nagyon gyakran gyorsabban és akár könnyebben, mint azt hitted volna. 

Várunk sok szerettel a Barackcsapatban, amely az online edzéssel meghozza az életedben először az eredményeket, a formásodást, a kerek popsit, az önbizalmat, miközben a pozitivitásra és kitartásra tanít. 

Vágj bele és élvezd!

 

 

Réka fitness

Csatlakozz az ingyenes facebook közösségünkbe, ahol már 25.000-en vagyunk! Fitness életmód, receptek, gyakorlatok és sok-sok pozitív nő!

#barackcsapat – MI vagyunk a legjobb csapat!